TOTALNI REKORDER

KRIMINALNO LOŠ VOZAČ: 48-godišnji Slavonac uspio je skupiti 1509 prometnih prekršaja i to bez vozačke dozvole

Hrvatska ima novog rekordera. Ovaj put je u pitanju 48-godišnjak koji je uspio skupiti 1509 prometnih prekršaja, a nema čak niti položen vozački ispit.

“Najviše prekršaja – 1024 imao je zbog vožnje prije stjecanja prava na upravljanje, odnosno ne vodi se u evidencijama vozača. Prema našim evidencijama najviše prometnih prekršaja počinio je na području koje pokriva naša policijska uprava”, rekao je za Glas Slavonije Darijo Premec, glanogovornik PU osječko-baranjske.

SLAVONAC VOZIO S 4,19 PROMILA! Zaustavila ga policija i odvezla u bolnicu, takva koncentracija alkohola može dovesti do smrti

U posljednjih godinu dana skupio 385 prijava

O ovom Slavoncu pisalo se već i ranije, a javnosti je postao ponovno zanimljiv zbog toga što je u posljednjih godinu dana uspio skupiti novih 385 prijava. A dosad je skrivio i nekoliko prometnik nesreća, no čini se da ga ništa ne može spriječiti u tome da stanlo iznova sjeda za volan.

“Nedavno je kupio crnog Mercedesa i svakodnevno se vozi kroz mjesto. Ovaj slučaj već je za Guinnessovu knjigu rekorda. Nije on inače problematičan kao osoba, ali da netko drugi ima toliko prekršaja, vjerojatno bi godinama bio u zatvoru”, tuže se njegovi sumještani.

Vozi i dalje

U ovom slučaju, prema svemu sudeći, nadležni sud svoj dio posla nije odradio dobro, a i novčana kazna ga ne može spriječiti u namjeri da i dalje vozi. Kako se ovaj slučaj vuče godinama, izgledi da ga popratimo i kod 2000. prekršaja ne čine se nemogućom misijom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr