'MORAO SAM'

PREREZAO VRAT OCU I MAJCI: Ovo je mladić iz Pokupskog, koji je lovačkim nožem svirepo ubio roditelje

Mladić koji je izbo svoje roditelje priveden je sucu istrage, a DORH je otkrio jezive detalje nezapamćenog ubojstva u Pokupskom.

Stjepan Štimac (19) u petak je izveden pred suca istrage u Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici i određen mu je istražni zatvor te je potom prebačen u Remetinec.

Stjepan Štimac, devetnaestogodišnjak koji je ubio svoje roditelje, navodno je pored njih sjeo i zapalio svijeću, a kada ga je privodila policija samo je rezignirano rekao: “Ja sam to morao”.

Kako je priopćio DORH, sumnja se da je Stjepan 13. rujna lovačkim nožem usmrtio svoje roditelje nakon čega je oba mrtva tijela prenio u prostoriju roditeljske spavaće sobe.  Nož je potom oprao te ga odbacio na pod u dnevnom boravku. Obrisao je tragove krvi s poda, a predmete na kojima je bilo tragova krvi i odjeću u koju je bio odjeven odložio u plastične vreće za smeće i ostavio u kupaonici. U kući je boravio sve do 12.35 sati 15. rujna 2016., kada je uhićen.

Kći ubijenih od srijede je tražila roditelje, a nakon što je dojavila policiji da s njima ne može stupiti u kontakt, u kući u Skender Brdu kod Pokupskog blizu Velike Gorice u četvrtak oko 12.30 sati pronađeni su mrtvi supružnici Štimac.

OVO JE MLADIĆ (19) KOJI JE UBIO RODITELJE: Dok su ga privodili tupo je rekao ‘Ja sam to morao!’

Na podu je sjedio njihov sin Stjepan, navodno uz zapaljenu svijeću. Mirno se predao, a policajci su pozvali u pomoć kolege, mrtvozornika, forenzičare i državnog odvjetnika.

Cijelo mjesto je još u šoku, a Pokupsko je proglasilo dan žalosti.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr