Filmska potjera: Bjezao policiji, izbacio torbu, sletio s kolnika…

U utorak, 2. prosinca, na cesti u mjestu Seoca kod Omisa, policijski sluzbenici Postaje granicne policije Trilj su pokusali zaustaviti osobno vozilo BMW imotskih registarskih oznaka, kojim je upravljao 41-godisnjak, koji se nije zaustavio na znak policijskih sluzbenika, vec se vozilom dao u bijeg.

Prilikom voznje, iz vozila je izbacio torbu, te je sletio vozilom s kolnika, pri cemu nije ozlijeden. Naknadno je utvrdeno da se u torbi nalazi 3117,7 grama marihuane. 41-godisnjak je uhicen i priveden u sluzbene prostorije na kriminalisticko istrazivanje. U sklopu kriminalistickog istrazivanja, temeljem naloga, obavljena je pretraga njegovog stana i osobnog vozila BMW, u kojem je pronadeno 470,7 grama rezanog duhana bez nadzorne markice Ministarstva financija RH.

Protiv 41-godisnjaka je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je pocinio kazneno djelo Neovlastene proizvodnje i prometa drogama. Doveden je pritvorskom nadzorniku.

Zbog pocinjenja prekrsaja iz clanka 32. Zakona o sigurnosti prometa na cestama urucen mu je Prekrsajni nalog. U odnosu na pronadeni duhan, biti ce proslijedena obavijest o pocinjenom prekrsaju iz clanka 17. Zakona o provedbi carinskih propisa EU nadleznom Carinskom uredu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr