Turisti htjeli ući na srednja vrata u busu, pa ih razvalili

Prema pričama očevidaca, vozač autobusa koji je vidio da brojni turisti pokušavaju ući na srednja vrata autobusa, ista je zatvorio. No, turiste koji su žurili na brod to nije spriječilo u pokušaju da uđu u autobus pa su slomili vrata, a morala je doći i policija.

U subotu oko podneva na autobusnoj stanici na Pilama u Dubrovniku dogodio se incident u kojem su glavni protagonisti bili vozač gradskog prijevoznika Libertasa i brojni turisti.

Naime, čini se da se incident dogodio kada su turisti pokušali ući u Libertasov autobus 1B – ali na srednja, a ne na prva vrata autobusa. No, prema pričama očevidaca, vozač autobusa je potom zatvorio srednja vrata autobusa, što turiste nije spriječilo u guranju i pokušaju da uđu u bus pa su prilikom naguravanja slomili vrata, odnosno mehanizam koji služi za otvaranje i zatvaranje, piše Dubrovački vjesnik.

Na mjesto događaja odmah je stigla i policija koja je napravila zapisnik, a nestrpljve turiste, koji su najvjerojatnije žurili na brod grušku luku, ukrcao je drugi autobus.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr