Dragan Paravinja dobio u zatvoru takve batine da je završio na Hitnoj

Prijavio je nekoliko udaraca šakom u glavu zbog kojih ga boli obraz i uho pa je primljen na šibenski Hitni objedinjeni bolnički prijem.

Dragan Paravinja, kojem se ponovno sudi pred šibenskim Županijskim sudom nakon što je Vrhovni sud prije nekoliko mjeseci djelomično ukinuo staru presudu od 40 godina zatvora za teško ubojstvo počinjeno kako bi prikrio silovanje Antonije Bilić u kabini kamiona, prijavio je nekoliko udaraca šakom u glavu zbog kojih ga boli obraz i uho pa je primljen na šibenski Hitni objedinjeni bolnički prijem, piše Šibenik IN.

Njegova odvjetnica po službenoj dužnosti Ankica Giljanović rekla nam je kako ne zna za slučaj koji se navodno dogodio danas, ali da ona to i ne mora znati.

‘Ne znam za slučaj, ali i ne moram ja, kao braniteljica po službenoj dužnosti to znati osim ako mi netko ne javi. U ovom trenutku za to ne znam’, rekla je Giljanović.

Inače, Paravinji se ponovno sudi nakon što je Vrhovni sud smatrao da Županijski sud u Šibeniku nije uspio dokazati da je bilo pokušaja silovanja, pa onda nije moglo biti niti prikrivanja tog teškog kaznenog djela. Razlika može biti u 20 godina robije ako bi se Paravinju, umjesto za teško ubojstvo počinjeno radi prikrivanja silovanja, na ponovljenom suđenju osudilo za ‘klasično’ ubojstvo.
http://www.sibenik.in/crna-kronika/dragan-paravinja-dobio-batine-ne-moze-ni-usta-otvoriti/25283.html

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr