ISTRAŽITELJI NA MUKAMA

DOZNAJEMO DETALJE O ŽENI KOJA JE RASPLAMSALA AFERU ‘LOVREN’: Prijeti policijom i traži novac za svoje svjedočenje

U krugu međusobno sukobljenih osoba istražitelji teško pronalaze vjerodostojne svjedoke i čvrste dokaze.

‘Afera Lovren’, medijsko-policijski zaplet nakon objave intimnih fotografija supruge nogometaša Dejana Lovrena, ne jenjava. Naime, Jutarnji list objavio je poruke što su ih razmjenjivale Marika Tomljanović, višestruko osuđivana ‘prijateljica noći’, i Anita Dražić, koju je ljubavnik Lovrenove supruge Dario Torbić navodno oteo nakon što je zaprijetila da će njegovu namjeru, da na osnovu te avanture izvuče nogometašev novac, ispričati njegovoj supruzi.

Prijetila policijom

U tim porukama iz travnja ove godine, dakle nakon navodne otmice što se dogodila 29. ožujka, Anita Dražić najavljuje “bit će policije, pa će svi morati platiti da se promijeni iskaz”.

Iz toga je očita njezina namjera da izvuče novac u zamjenu za promjenu svjedočenja, no nije sasvim jasno odnosi li se to na Torbića kojeg je prijavila za otimicu, ispričavši to najprije novinarima britanskog The Suna, a zatim hrvatskoj policiji.

‘UBIT ĆU TE AKO PROGOVORIŠ!’: Iza preljuba Anite Lovren skriva se šokantna i jeziva priča

Novac tražila i od Marija Mamića

Novac je, naime, Anita Dražić za detalje o ljubavnoj priči Anite Lovren i Darija Torbića pokušala izvući i od Marija Mamića, Lovrenovog menadžera, no on se nije želio uplitati u nogometaševe bračne probleme.

Zato se izdašno naplatila od same Anite Lovren koja joj je navodno dala sto tisuća kuna kao zahvalu za informaciju o Torbićevoj namjeri da joj uništi brak i uzme postotak od bračne imovine.

PORUKE KAO DOKAZ OTMICE: Otkriveni SMS-ovi koji terete navodnog ljubavnika supruge Dejana Lovrena

Prema informacijama do kojih je došao Net.hr upravo ta trgovina informacijama i svjedočenjima svojstvena je Aniti Dražić, koja je svojevremeno novac uzela i od jednog svog bivšeg partnera u zamjenu za iskaz u procesu što je protiv njega vođen zbog razbojništva.

SPLETKE, UHIĆENJA, LAŽI I OTMICA: Doznajemo tko je fatalna žena koja je uspjela uzdrmati brak Dejana Lovrena

Svjesni kakvu osobu imaju pred sobom istražitelji oprezno raspliću sve što se tiče “afere Lovren” – od najave razvoda Anite i Dejana, do otmice Anite Dražić.

Razdor u grupi

Ne pomaže im ni činjenica da ni ljudi s kojima je povezana nisu pouzdani kao svjedoci, jer je očito došlo do razdora među njima i sada svatko želi sebi stvoriti čim bolju poziciju na finale ovog slučaja.

Budući da Jutarnji list tvrdi kako je komunikaciju s Anitom Dražić dobio iz kuga osoba bliskih Mariki Tomljanović, bivšoj partnerici Darija Torbića, istražitelji moraju uzimati u obzir sve relacije među članovam ove grupe. Tim više što im Anita Dražić nije zanimljiva samo zbog povezanosti s “aferom Lovren”, već serijom provala u luksuzne vile diljem Zagreba.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr