Karlovac još u šoku

DETALJI KRVAVOG POHODA: Prenoćio je u policiji, a onda je ubio ženu. Punica i kći uspjele pobjeći

Ubojstvo Snježane Matan potreslo je Karlovac. Nesretna žena proživljavala je pravu kalvariju sa suprugom kojeg je samo dan prije, u nedjelju, prijavila policiji za nasilje. Njezin suprug  52-godišnji Damir Matan tu noć  je proveo u policiji te se u ponedjeljak vratio kući. Tada je krenula prava drama koja je završila tragedijom.

Matan je navodno pijan počeo napadati punicu te suprugu, a vrhunac se dogodio u poslijepodnevnim satima kad se oko 17 sati iz njihovog dvorišta čula vika i vriskovi.

Svekrva i jedna kći uspjele pobjeći od nasilnog muškarca

Suprugu je zatočio u kuću, a iz kuće su uspjele pobjeći njena majka i jedna kći. Zabarikadirao se potom nakon što je stigla policija koju je pozvao susjed Ivan nakon što su se čuli pucnjevi. I on je pokušavao smiriti Matana, no ovaj  je i u njega repetirao pušku, da bi Ivana od smrti spasio bijeg nakon što je metak zaglavio u cijevi.

Policija je s ubojicom navodno pregovarala dva sata, a kad su začuli nove pucnje, provalili su u kuću i zatekli mrtvu Snježanu te Matana koji je također pucao u sebe. Prvotno je iz policije rečeno da je i on preminuo, no pokazivao je znakove života pa je ubojica prebačen u karlovačku bolnicu, javlja Radio Mrežnica.

Majka dvoje djece koja je radila kao učiteljica

Nesretna Snježana bila je majka dvoje djece i radila je kao stručni učitelj u Mješovito obrtničko industrijskoj školi u Karlovcu.

Muškarac u Kruševu ubio ženu dok se vraćala s posla

Podsjetimo i u Kruševu pokraj Obrovca dogodila se još jedna tragedija kada je muškarac dočekao suprugu koja se vraćala s posla te ju ubio. Potom je pucao u sebe. Prevezen je u bolnicu, a policija provodi istragu.

Radio Mrežnica/Danas.hr

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr