Ronaldo nakon svađe objavio fotku i veliku vijest

Trostruki najbolji svjetski nogometaš u izboru FIFA-e, danas umirovljeni 38-godišnji Ronaldo, oženit će u travnju sljedeće godine svoju izabranicu Paulu Morais. Preciznije, svadba će trajati tri dana, između 18. i 20. travnja u Buziosu, mjestu udaljenom nekih 170 kilometara od Rio de Janeira.

Par je u vezi posljednje dvije godine, a na svadbu je pozvao više od 1000 uzvanika. Prvotno je svadbeni pir trebao biti održan u prosincu ove godine, ali je odgođen nakon nedavnih razmirica.

Ronaldu će to biti četvrti brak, nakon onih s Milene Domingues, Danielom Cicarelli i Mariom Beatriz Antony. Potonji brak trajao mu je najdulje, sedam godina. Iz dosadašnjih brakova i veza Ronaldo ima četvero djece, a u prosincu 2010. godine potvrdio je da je podvrgnut vazektomiji kako bi ‘zatvorio tvornicu’.

//www.youtube.com/embed/nfjD9Kz8DDY

Ronaldo je bivši napadač Cruzeira, PSV-a, Barcelone, Intera, Real Madrida, Milana i Corinthiansa koji je za brazilsku reprezentaciju u 98 odigranih utakmica postigao 62 gola.

Na svjetskim prvenstvima postigao je 15 golova, što je bio rekord kojeg je prošlog ljeta srušio njemački reprezentativac Miroslav Klose (16 golova).

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr