Otkriven zločin kakav se ne pamti u svijetu sporta!

Brazil je šokiran priznanjem nekadašnjeg vratara poznatog nogometnog kluba Flamenga. Bruno Fernandes das Dores de Souza (28) pred porotom je izjavio da je njegova bivša djevojka Eliza Samudio (25) ubijena.

Nogometaš kaže da nije kriv jer je ubojstvo naručio njegov najbolji prijatelj Luis Enrique Romao, no da se on složio s idejom. Izjavio je da se ne osjeća krivim jer nije direktno naredio zločin iako je jedini razlog njegov sukob s nesretnom djevojkom.

Razlog ubojstvu je rođenje djeteta koje je bilo plod veze Elize i Fernandesa, a s čime se on nije složio jer ga nije htio uzdržavati. Kako je ona odbila pobaciti, odlučio joj se osvetiti na surov način.

Elizu je ubio Marcos Santos, nekadašnji policajac, i to nakon što ju je stanoviti Fernandesov prijatelj Romao u Rio de Janeiru namamio da uđe u njegov auto uz objašnjenje da moraju porazgovarati o uzdržavanju djeteta. Prvo je bila zatočena u Belo Horizonteu šest dana, nakon čega ju je udavio ispred četveromjesečnog djeteta. Nakon toga je njeno tijelo raskomadao, te dio bacio u svježi beton, a dio su navodno pojeli psi.

Santos je za to dobio devet tisuća eura, a svemu je svjedočio golmanov rođak, tinejdžer koji je i opisao stravičan čin.

Eliza, koja je nekad tvrdila da je vezi s Cristianom Ronaldom, vratara je navodno upoznala 2009. na orgijama. Prije je tvrdio da ne zna gdje je djevojka i za tu je priču dobio 15 godina zatvora, a sad se očekuje presuda od 40 godina.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr