SLAVNI HRVATI NA METI LOPOVA

AKTERI AFERE LOVREN U FOKUSU NOVE ISTRAGE: Anita Dražić ima veze s bandom koja pljačka luksuzne vile diljem Zagreba?

Nakon afere Lovren njezini akteri našli su se ponovno pod prismotrom policije.

Iako još nije bila na ispitivanju Anita Dražić, jedna od središnjih figura afere s kompromitirajućim fotografijama supruge nogometaša Dejana Lovrena, sve je zanimljivija istražiteljima koji rasvjetljavaju seriju provala u luksuzne domove u Zagrebu. Informacija je to iz dobro obavještenih policijskih izvora do koje smo došli nakon što se ime Anite Dražić počelo javno spominjati u vezi serije provala. Ona bilo kakvu umješanost u to poriče, no inspektori nastavljaju rasplitati njezinu moguću ulogu.

Milijunska šteta

Među kućama i stanovima što su bili na meti provalnika su i oni Snježane Mehun, Boška Balabana, te Azera Berbera što su ih provalnici poharali prošle i pretprošle godine. Snježani Mehun ukradene su vrijedne bunde i nakit, dok su i Balabani ostali bez nakita čija je vrijednost procjenjena na milijun kuna. Iz doma Azera Berbera kradljivci su odnijeli vrijedne slike njegovog oca Mersada Berbera.

Snježana Mehun za RTL  je ispričala svoje sumnje o mogućoj upletenosti Anite Dražić u krađe iz luksuznih domova.

Organizirane krađe

“Dobila sam neke informacije par mjeseci nakon provale da postoje osobe koje organiziraju pljačke po Zagrebu i poslije preprodaju te opljačkane stvari. Meni je drago da se takve stvari krenu raspetljavati. Nažalost me do sada nitko ih policije nije kontaktirao”, izjavila je.

Iako Snježana Mehun tvrdi kako ju nitko nije ispitivao, doznajemo da istražitelji svo ovo vrijeme intenzivno rade na svim slučajevima provala u luksuzne domove. Postoji sasvim konkretan krug osumnjičenih osoba, no za sada još nije prikupljeno dovoljno dokaza da bi ih se uhitilo i privelo na sud.

Raskol nakon afere Lovren

Međutim, nakon izbijanja afere s intimnim fotografijama Lovrenove supruge, postalo je jasno da je u ekipi koja stoji iza toga došlo do ozbiljnih trzavica što su kulminirale uhićenjem Darija Torbića, navodnog ljubavnika Anite Lovren zbog otmice Anite Dražić i njezine sestre.

Anita Lovren je navodno prevarila Dejana s Torbićem.
Anita Lovren je navodno prevarila Dejana s Torbićem.Foto: Instagram/Facebook

 

Istražitelji su počeli ispitivati sve okolnosti odnosa Torbića s Anitnom Lovren, ali im je zbog prijave otmice, kao i vlastitog odnosa s Torbićem i Anita Dražić postala iznimno zanimljiva. Budući da je u pitanju žena koja ima iznimno burnu prošlost veza s muškarcima koji su mahom ogrezli o kriminal, njezina priča našla se pod povećalom. Tim više što se otmicu odlučila prijaviti tek šest mjeseci nakon samog događaja.

Poznanici za Anitu Dražić tvrde da je sklona manipulacijama, zbog čega ne isključuju i da je imala ulogu u seriji provala u luksuzne vile u Zagrebu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr