SPOJITE SE I ISPROBAJTE GA: / Citroën za novi C3 lansirao prvi 100% mobilni konfigurator u Hrvatskoj

Image
Foto: Citroën

Prilikom lansiranja Novog Citroën C3 na hrvatsko tržište, CITROËN je razvio potpuno novi i 100 % mobilni konfigurator na Facebooku.

31.1.2017.
12:51
Citroën
VOYO logo

Novi Citroën C3, to je ukupno 1 152 mogućnosti personalizacije, koje je odsad moguće vizualizirati zahvaljujući 1. konfiguratoru integriranom u Facebook. Tako korisnici mobilnih uređaja mogu prema vlastitom ukusu konfigurirati novi Citroën C3, ne napuštajući Facebook, novost je kojom su se pohvalili iz Citroëna.

Image
Foto: Citroën
Image
Foto: Citroën

Avangardan u digitalnim inovacijama, Citroën svojoj publici donosi novo iskustvo uz potpuno novu funkciju koju nudi Facebook zahvaljujući međusobnom povezivanju nekoliko Facebook Immersive Canvasa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovim konfiguratorom, Citroën danas kreće korak dalje jer je za prikaz svih mogućih opcija personalizacije automobila osmišljeno 498 različitih Facebook Canvasa. Njihovom kombinacijom prilikom konfiguracije mogu se dobiti 1 152 izvedbe Novog Citroëna C3.

Image
Foto: Citroën
Image
Foto: Citroën

Facebook Immersive Canvas predstavlja optimizirano iskustvo za mobilne telefone koje dolazi s Facebooka, s kraćim vremenom učitavanja u odnosu na internetske stranice na mobilnim uređajima. Stoga, umjesto da korisnik posjećuje internetsku stranicu www.citroen.hr , Citroën izravno pristupa profilu korisnika: jednostavnim klikom na objavu otvara se novi prozor koji omogućava navigaciju. Taj prozor se može jednostavno zatvoriti kako bi se korisnik vratio na svoj Facebook profil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo potpuno novo digitalno iskustvo već je započelo. Za pristup putem mobilnog telefona, kliknite na:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo