'SJEDNITE' U NJU: Ovo je unutrašnjost osvježene Octavije

Image
Foto: Škoda

Nedugo nakon što su objavili fotografije redizajnirane karoserije svog najprodavanijeg modela Octavia, u Škodi su odlučili pokazati i kako izgleda njena unutrašnjost.

8.11.2016.
9:52
Škoda
VOYO logo

O novom izgledu Škodina 'bestsellera' i promjenama koje su zahvatile njegovu vanjštinu već smo pisali ovdje, a objavom službenih fotografija interijera stiglo je vrijeme da i tome posvetimo koju riječ. Proizvođač sa sjedištem u Mladi Boleslav naglašava eleganciju prostorno raskošne kabine naglašene ambijentalnim svjetlima čija je ponuda svedena na deset boja u paketima opreme Style i Laurin & Klement, a spomenuti treba i mogućnost grijanja upravljača vozila.

Image
ŠKODIN BESTSELLER IMA NOVO LICE: /

Osvježena Octavia sad je još privlačnija

Image
ŠKODIN BESTSELLER IMA NOVO LICE: /

Osvježena Octavia sad je još privlačnija

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve, jasno, ovisi o paketu opreme, no treba naglasiti da je svaki bogatiji u standardnoj izvedbi s više ponuđenih dostupnih opcija. Svakako dopadljivo zvuči takozvani personalizirani ključ sposoban zapamtiti omiljene postavke vozača kao što su sustav pomoći pri vožnji, položaj sjedala, postavke infotainmenta, osvjetljenje, postavke klime..., ali i navigacijski sustav koji može služiti kao Wi-Fi hotspot koji putnicima omogućava besplatan pristup Internetu, a tu je i opcijski LTE modul.

Sa 73 milimetra prostora za koljena više u obje karoserijske verzije, uz mogućnost memoriranja postavki vozačkog sjedala, ono što se posebno ističe jest unaprijeđeni infotainment sustav kojim se upravlja preko zaslona veličine od 8 do 9,2 inča u top-verziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Osnovni paketi opreme nude sustave Apple CarPlay, Android Auto, MirrorLink i SmartGate za povezivanje s mobilnim telefonima pri čemu svakako valja spomenuti i mogućnost njegova bežičnog punjenja. Sve navedeno tek je dio zanimljivosti kojoj profitiraju putnici redizajnirane Škode pred koje postavljeni mogu biti i stolići u naslonima prednjih sjedala, a odlično je i rješenje držača čaša čije se dno 'preklapa' s dnom boca PET ambalaža što omogućava njihovo otvaranje jednom rukom tijekom vožnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isporuke osvježene Octavije očekuju se početkom sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo