R-DESIGN XC90: Niste još vidjeli Volvo s ovakvim sportskim performansama

Image
Image

Volvo već neko vrijeme najavljuje kako svome imidžu želi pridodati malo sportskog predznaka. Stoga je ovog ljeta Volvo kupio tuning tvrtku Polestar Performance.

26.11.2015.
13:53
VOYO logo

R-Design je najsportskiji XC90 dosad. Za razliku od originalnog modela, XC90 je dobio poboljšanja u vidu izrade, opreme i upravljivosti, sve u svrhu što sportskijih performansi ovog SUV-a sa sedam sjedala.

Image
Image
Image
Image

Osim crvene boje karoserije, vanjski izlged odlikuju 20-inčni alu naplatci, retrovizori sa srebrnim efektom, kao i zatamnjena zadnja stakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interijer je obložen kožom, zaključno s upravljačem, dok je na sredini upravljačke konzole 12,3-inčni TFT ekran sa svim potrebnim informacijama. Vlasnik ovog SUV-a će dobiti i sportsko sjedalo koje pamti položaje.

Image
Image
Image
Image

Poznato je kako XC90 već u standardnom paketu dolazi s bogatom opremom, naročito onom vezanom uz sigurnost, po kojoj je Volvo poznat. A R-Design verzija je dobila i Drive Mode Setngs kao i Adjustable Steering Force pomoću kojih je moguće birati između različitih postavki motora, prijenosa, upravljanja, kao i ovjesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

R-Design SUV će se proizvoditi s tri različita motora, a zasad će biti dostupan samo britanskim kupcima. Najslabija verzija će imati D5 dizel motor, a nakon toga slijedi T6 benzinski Drive-E motor. Svakako najjača je hibridna verzija s T8 Twin motorom. Početna cijena sportskog XC90 modela je 50.000 funti, odnosno oko 540.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo