PRETHODNIK UNA I PUNTA: / Fiat bi trebao razmisliti o vraćanju ovog umirovljenika

Image

Dizajner David Obendorfer napravio je još jednu konceptnu viziju automobila koji je ostavio dubok trag na cestama - Fiat 127. Ovaj mali gradski automobil proizvodio se od 1971. do 1983.

11.11.2015.
14:59
VOYO logo

Obendorfer iza sebe već ima radove na BMW i Renault modelima automobila, no najviše se posvetio Fiatu, za kojeg je napravio tri projekta.

Image
Image
Image
Image

Kao i ranije, tako se i kod 127-ice pridržavao osnovnih linija te uspješno spojio moderne automobilističke trendove sa retrom stilom, podjednako izvana i u unutrašnjosti vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fiat 127 u modernom ruhu još uvijek ima troje vrata, nešto veće kotače od svojeg prethodnika. Očita razlika primjećuje se u unutrašnjosti, gdje je korištena moderna tehnologija, ponajprije u vidu zaslona osjetljivog na dodir na središnjem mjestu upravljačke konzole. Predviđena je i dvozonska klima te upravljač presvučen kožom s osnovnim tipkama za kontrolu multimedijalnog sustava.

Image
Image
Image
Image

S obzirom na dobre prodajne rezultate Fiat 500 modela, ne vidimo razloga zašto i Fiat 127 ne bi imao svoje poklonike. Uostalom, stare primjerke Fiće, Una, a i Punta još uvijek primjećujemo na cestama, što znači kako ima privrženih Fiatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo