POZNATE CIJENE OMILJENOG METALNOG LJUBIMCA: / Nijemci objavili koliko košta osvježeni Golf 7

Image
Foto: Volkswagen
Image
Foto: Volkswagen

Prije tri tjedna Volkswagen je predstavio posljednju generaciju Golfa, automobila koji uživa lijep status i među hrvatskim vozačima.

5.12.2016.
13:52
Volkswagen
VOYO logo

Njemački N24 s oduševljenjem piše kako je stigao odgovor na pitanje koliko će koštati ova najavljena zabava i dodaje da je odgovor pozitivan. U Wolfsburgu ovako opisuju ponudi - noviji Golf, stara cijena.

Ponudu otvara 1,0-litreni TSI koji razvija 85 konjskih snaga, a u čijoj se cijeni od 17,850 eura kriju i 6,5-inčni zaslon u boji, klima uređaj, LED stražnja svjetla, raskošniji interijer... Cijena je jednaka modelu koji je prethodio ovom osvježenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

USKORO I KOD NAS: Ovako izgleda osvježeni model jednog od najpopularnijih automobila u Hrvatskoj

Karavanska izvedba kreće s motorom od 110 KS i cijenom od 21,575 eura, dok se, nastavlja se u tekstu, za sportskiju GTI izvedbu modela treba ruka gurnuti nešto dublje u džep. Prevedeno to znači da cijena automobila s 230 KS iznosi 29,975 eura, od kojeg je pak skuplji Alltrack s 180 konjskih snaga i početnom cijenom od 33,650 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve navedeno ima i svoje razine opreme - Trendline, Comfortline i Highline - koje, jasno, diktiraju daljnju cijenu automobila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo