NASLJEDNIK REXTONA ČEKA PREDSTAVLJANJE: / SsangYong teaserima najavio svoj novi vrh ponude

Image
Foto: ssangyong.com.co

Proizvodna verzija studije naziva LIV-2, koja je predstavljena na salonu automobila u Parizu, najavljena je teaserima SsangYongova modela (zasad) pod oznakom Y400.

27.3.2017.
11:18
ssangyong.com.co
VOYO logo

Proizvođač novi automobil najavljuje kao nastavak borbe u segmentu velikih SUV-ova i kao nastavak strategije branda o plasmanu novog modela na tržište svake godine, a konkretno ovaj bi trebao donijeti i niz tehnoloških poboljšanja i veću kvalitetu materijala od kojih će biti izrađen.

Navodi se i da će nadolazeći SUV na tržište (korejsko u rujnu, svjetsko u prosincu) stići s novim LED dnevnim svjetlima, novom prednjom rešetkom i branicima na kojima će biti promijenjana mjesta ugrađenih svjetla za maglu. U unutrašnjosti treba očekivati 9,2-inčni zaslon osjetljiv na dodir sa posljednjim tehnološkim dostignućima po pitanjima zabave i povezivosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi izvori navode da će Y400 biti dostupan u verzijama s pogonom na stražnjim kotačima te na sva četiri, da će biti 'nakrcan' sustavima za sigurnost u vožnji, a da bi Quad-Frame konstrukcija trebala istaknuti njegovu snagu i vozna svojstva i uvjetovati gubitak kilograma vozila koje će biti 4850 mm dugo, 1920 mm široko, 1800 mm visoko i čiji će međuosovinski razmak iznositi 2864 mm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema najavama - pokretat će ga nekoliko 2,2-litrenih dizelskih i 2,0-litrenih turbo benzinskih motora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo