SUZA JE U OKU

NAJBRUTALNIJA KAZNA IKAD: Vlasti mu uništile skupocjeni Lamborghini Murcielago

Video-zapis koji sve zaljubljenike u automobile tjera u plač objavljen je ovog tjedna na društvenim mrežama, pa ako ste jedan od takvih i neskloni nasilju, onda je možda bolje da ovo ne vidite. Snimka, naime, prikazuje kako tajvanske vlasti kažnjavaju vlasnika skupocjenog superautomobila Lamborghini Murcielago na način koji se ne zaboravlja.

Prema pisanju Focus Taiwana ovu je jurilicu zaplijenila tamošnja policija prije nekih tri godine nakon što je njenog vlasnika zaustavila u vožnji s nepripadajućim registarskim oznakama. Odgovarale su one Fordovom modelu Mondeo, ne i čudovištu koje razvija 640 KS/660 Nm u svom 6,5-litrenom V12 motoru.

Postoje i informacije koje kazuju da je automobil vrijedan više od dva milijuna kuna dopremljen na Tajvan na nelegalan način kako bi se izbjeglo plaćanje visokog poraza na vozila u toj zemlji. Kako bilo, tijekom godina je vlasnik prezimena Lin nizao jedan za drugim neuspješni prigovor sve dok nije stigao i dan brutalne kazne. Poslao je dotični, javlja isti izvor, prijatelja sa zadatkom zaustavljanja i prolongiranja uništenja svog Lamborghinija, no, potvrđuje snimka, pokazao se njegov zadatak krajnje neuspješnim.


Imaš komentar?

Povratak na Net.hr