Mimarom frcale iskre zbog Sparka

Svečanom prezentacijom u galeriji Mimara hrvatskom tržištu je predstavljen novi Chevrolet Spark. Ujedno, krenulo je i četvrto izdanje kreativnog natječaja Mladi.Kreativni.Chevrolet za 2010.

9.3.2010.
19:47
VOYO logo

Na plavi tepih ispred Mimare u Sparkovima su pristizala poznata lica, koja je dočekivao domaćin Mario Petreković. Iz prvog Sparka izašlo ih je čak pet: Marija Omaljev, Csilla Barath Bastaić, Marijana Mikulić, Ivana Kindl i Emilija Bunjevac.

Ravno iz šopinga, s prtljažnikom prepunim vrećicama, na prezentaciju je pristigla i Tina Katanić. Sparkov debi nisu propustile ni Marijana Batinić i Petra Nižetić. Pridružile su se zvijezdi večeri u poziranju fotografima i prepustile na milost modnim kritičarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jednim Sparkom pred Mimaru se dovezla Ines Preindl, a nakon što je Sparkom došao i Massimo, započela je prezentacija koju je vodila Emilija Bunjevac. U punom sjaju Spark je debitirao u plesnoj točci u kojoj mu se pridružila plesna skupina Atomic Dance Factory.

Spark se savršeno uklapa u užurbani gradski stil života, a cijena osnovnog modela s 1.0 motorom iznosi 58.400 kuna (oprema uključuje šest zračnih jastuka, ABS i servo upravljač).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavljeno je i četvrto izdanje natječaja Mladi. Kreativni. Chevrolet namijenjenog mladim kreativcima, studentima umjetničkih fakulteta i visokih škola iz brojnih europskih zemalja.

Ovaj europski natječaj ohrabruje studente da promatraju Chevroletove modele Spark i Volt iz svoje kreativne perspektive, te nagrađuje njihove vizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U kategoriji moda od prve godine postojanja sudjeluju i studenti zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta, i to izrazito uspješno. Prije dvije godine je Neven Mihić zauzeo treće mjesto, a istu su poziciju na lanjskom europskom finalu u Berlinu osvojile i sestre Špoljar. Mini revijom prikazane su njihove pobjedničke kreacije.

Ovogodišnji natječaj bit će još uzbudljiviji jer su se uključila još dva zagrebačka fakulteta, što našim studentima omogućuje sudjelovanje u ukupno četiri kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako će se studenti Grafičkog fakulteta iskušati u kategorijama fotografija i vizualne umjetnosti, polaznici Akademije dramskih umjetnosti – katedra fotografija u kategorijama video i fotografija, a Tekstilno-tehnološkog fakulteta ponovno u modi, ali i u vizualnim umjetnostima. Prijave studenata se zaključuju sutra, a rok za predaju projekata je 15. travnja.

Ubrzo nakon toga žiri sastavljen od uglednih dizajnera, fotografa, novinara (Sonja Braut, Saša Burić, Krešimir Dolenčić, Ružica Đukić, Nađa Irena Fišić, Petra Grčić, Ana Lendvaj, Nataša Mihaljčišin, Igor Stazić i Jasna Stilinović) izabrati po deset najboljih radova u svakoj kategoriji. Pobjednički radovi bit će proslijeđeni europskom žiriju, te će konkurirati za jednu od tri vrijedne novčane nagrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo