LEGENDA KOJA JE BILA VLASNIŠTVO LEGENDE: / Claptonov Ferrari F40 može biti i vaš

Image
Foto: Screenshot

Ferrari F40 za mnoge je bio i ostao vrh sportskih automobila ovog talijanskog proizvođača bez obzira na sportaše koji su se pojavljivali iza njega. Činjenica i da je od 1987. do 1992.

23.1.2017.
12:22
Screenshot
VOYO logo

Jedan takav u prodaju je stavio londonski GVE, a dodatan razlog za njegovu kupnju jest i ime njegova bivšeg vlasnika. Londonski GVE, kuća specijalizirana za prodaju luksuznih automobila, ovaj F40 nudi po cijeni od 925,000 funti (nešto više od osam milijuna kuna) pri čemu navodi da je automobil bivše vlasništvo rock velikana i zaljubljenika u Ferrarije (kojih je imao nekoliko) Erica Claptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lincoln F. Small ime je vlasnika ovog automobila koji ga je ljubomorno čuvao od 1997. do 2000. nakon čega je kao vlasnik naveden danas 71-godišnji gitarist nekoć super-popularne grupe Cream, a koji ga je potom 2003. ponovno prodao Smallu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkretan primjerak proizveden je 1991. godine, uobičajene je crvene boje (nijansa koja se naziva Rossa Corsa), malo vožen (pređenih 10,881 km) i u izvanrednom stanju. Pokreće ga 2,9-litarski twin-turbo V8 motor koji razvija 471 konjsku snagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo