LANCIA ŽIVI I DALJE: / Četvrta generacija Ypsilona uskoro u trgovinama

Image

Nekad se smatrala tvrtkom koja je postavljanja nove trendove, a danas pomalo pada u zaborav.

18.9.2015.
11:56
VOYO logo

Obzirom na svoje prethodnike, promjene su najvidljivije na prednjem dijelu automobila. Promijenjana je maska hladnjaka, koja sada izgleda primjerenije autombilu manjih dimenzija. U skladu s novom maskom, redizajniran je i prednji branik, a kupcima su na raspolaganju dvije nove boje - Ivory Chic i Blu di Blu.

Interijer Ypsilona se nije puno promijenio. Putnicima je sada dostupan dodatni prostor od 3 litre za odlaganje raznih stvari. Najviše vremena dizajneri su posvetili novih dezenima i materijalima za presvlake, pa se sada može birati između tri različite kombinacije. Novost je i redizajnirana ručica mjenjača, kao i grafika na instrument ploči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Kada Ypsilon stigne na europsko tržište ove jeseni, bit će na raspolaganju tri paketa - Silver, Gold i Platinum - te pet različitih motora sa Euro 6 normom.

Verzija sa paketom Gold opremljena novim Uconnect multimedijalnim sistemom sa 5-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir i komandama na volanu, a vozaču su na raspolaganju i glasovne komande kako bi u vožnji što manje skretao pogled sa puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda motora uključuje dva benzinca, 1.2 litarski sa 69 ks, 0.9 litarski TwinAir Turbo sa 85 ks, i turbo-dizelaša zapremine 1.3 l sa 95 ks. Osim toga, u ponudi će biti i dvije verzije koje osim benzina za pogon koriste i plin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo