IMA IH: / Potvrđena kompletna, brojna ekipa Top Geara

Image
Foto: bbc.co.uk

Novi tim Top Geara imati će čak sedam (7) voditelja, umjesto prijašnja tri, odlučio je BBC.

11.2.2016.
14:59
bbc.co.uk
VOYO logo

Tako će se Chrisu Evansu pridružiti komentator Formule 1 Eddie Jordan, njemačka vozačica i svjetska rekorderka Sabine Schmitz, američki glumac Matt LeBlanc, TV voditelj Rory Reid, YouTube zvijezda Chris Harris, te naravno, Stig.

Image
TOP GEAR 2.0: /

Automobilistički dvojac i radijski voditelj nasljeđuju fantastičnu trojku

Image
TOP GEAR 2.0: /

Automobilistički dvojac i radijski voditelj nasljeđuju fantastičnu trojku

Evans je otkrio ovu vijest, koja je sigurno iznenadila fanove koji su navikli na tradicionalnu postavu s tri voditelja, u svojoj emisiji na BBC Radiju 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine da će jedan od vodtelja biti legendarni vozač Formule 1 David Coulthard pokazale su se netočnima.

Evo što novopečeni članovi tima kažu o svojim imenovanjima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chris Evans

"Stvarno imamo pomalo od svega za svakoga. zaljubljenika u automobile s druge strane bare u Mattu; neustrašivu ljubiteljicu brzine u neodgovornoj i živahnoj Sabine; pravi sveznalica, smiješan i zanimljivi lik je EJ; Chris je jedan od najboljih svjetskih automobilskih kritičara; i Rory, koji me jednostavno oduševio na audiciji i u potpunosti zaslužuje svojem mjesto u timu."

Eddie Jordan

"Sav sam uzbuđen što ću se pridružiti Chrisu i ostatku tima. Imam tako ogromno poštovanje prema svim svojim kolegama i pristojno ih tražim da budu nježni prema ovim starim kostima. Auti su mi u DNK i iako sam bio dovoljno sretan da postignem većinu stvari koje sam ikada želio u motosportu, vođenje Top Geara je pravi šećer na kraju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chris Harris

"Top Gear je ono što mi je pomoglo oblikovati moj život s automobilima, moju percepciju automobila i moju opsesiju automobila, i jedva čekam i sam sudjelovati u tome. Nadam se i kako ću moći malo pojačati program kvalitetnim i odgovornim novinarstvom, ali istovremeno stvarati i neke neprilike. A čak i ako sve krene u krivo, pa, uvijek mogu reći kako sam jednom bio u top Gearu, a zatim se vratio i dalje biti onaj mali antipatični s YouTubea."

Sabine Schmitz

"Odrasla sam pored Nurburgringa i utrkivala se većinu svog života, tako da je prilika da kombiniram vožnju i snimanje bila predobra za propustiti. I prije sam se već par puta pojavila na Top Gearu, tako da znam da ću se dobro zabaviti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rory Reid

"Kada sam poslao svoju 30 sekundi dugu prijavu za audiciju, znao sam da su mi šanse jako male, jer je audicija bila otvorena prema apsolutno svakome. Jako sam ponosan time što sam jedina osoba koja je prošla otvorenu audiciju. Fan sam Top Geara već desetljećima, ali još više od toga, ja živim za aute na način koji je savršeno kompatibilan s ovom emisijom. Jedva čekam unijeti svoje znanje, energiju i humor u ono što obećava da će biti jako uzbudljiva nova serija."

Stig

"-.-. .... . .— .. . —..— / .— . .——. .-. . / .... —- — . .-.-.- " Nova, izmjenjena sezona Top Geara vraća se na BBC 2 ovoga svibnja, a točan datum premijere još će biti objavljen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Independent/Netmobil.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo