JOŠ ATRAKTIVNIJA

FIAT OSVJEŽIO POPULARNI MODEL: Panda za 2017. ima nešto drugačije ruho

Fiat je diskretno osvježio modele iz svoje obitelji Panda za sljedeću godinu, pri čemu se ogroman dio tih promjena odnosi na interijer vozila.

Očito su u Fiatu i dalje zadovoljni poslom kojeg su napravili do 2011. kada je lansirana treća generacija ovog gradskog automobila, pa stilske korekcije i ne upadaju u oči za modele najavljene za sljedeću godinu. Od novosti na vanjskom dijelu vozila spomenimo ipak proširenu ponudu boja (Colosseo siva i Amore crvena) i redizajnirane aluminijske felge.

Novosti, s druge strane, ima u unutrašnjosti vozila koje pokreće, podsjetimo, sljedeća ponuda motora – 1,2 litarski benzinas (69 KS), dvocilindarski 0,9 TwinAir sa 65, 85 i 90 KS, i dizelska opcija 1,3 MultiJet II koja razvija 95 konjskih snaga. Promjene u interijeru odnose se na u donjem dijelu blago zaravnan upravljač vozila i čitljivijoj kontrolnoj ploči, no zapravo je možda i najvažnija promjena Uconnect infotainment sustav. Sada je on poveziv sa pametnim telefonima Bluetoothom i USB-om pri čemu se može upravljati (u nekim opcijama i prepoznavanjem glasa) audio sustavom, pozivima, navigacijom…

U standardnom Panda modelu, Cross modelu i Pandi 4×4 osvježena je i ponuda preslaka.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr