'VEČERA ZA 5' / Đurđica jelovnikom iznenadila kandidate: 'Osoba kao da ima problema s glutenom'

Image
Foto: RTL

Prvog dana ovotjedne 'Večere za 5' kuha Đurđica Ribar, koja je svojim bezglutenskim jelovnikom iznenadila goste

20.5.2024.
16:15
RTL
VOYO logo

Obrtnica Đurđica Ribar ugostit će ekipu u Karlovcu, prvog dana "Večere za 5", koju možete pratiti na RTL-u te na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Vlasnica je obrta, surađuje s lokalnim OPG-ovima na području zdrave hrane, prirodne kozmetike, čajeva, cvijeća, nakita, slika i rukotvorina. U "Večeru za 5" se prijavila zbog ljubavi prema kuhanju. Obiteljska je žena, majka je troje djece, a ima i unuka zbog kojeg silno uživa u ulozi bake. Preferira kontinentalnu kuhinju i najviše voli jesti gulaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VEČERA ZA 5 /

Ante iz Dicma pobijedio pa u šoku komentirao: 'Nisam došao zbog pobjede, sretan sam!'

Image
VEČERA ZA 5 /

Ante iz Dicma pobijedio pa u šoku komentirao: 'Nisam došao zbog pobjede, sretan sam!'

"Živim sa suprugom, imam tri kćeri, s najmlađom se viđamo često, u Beču je pa dolazi često, s najstarijom svaki dan, a s kćerkom koja je u Nizozemskoj se viđamo na svaka tri mjeseca. Nedostaju mi svi, jako, donedavno smo svi bili tu, jako smo povezani, znamo reći da smo pet mušketira. Vesela sam, volim pomagati, družiti se, volim prirodu, životinje, cvijeće...", otkrila je Đurđica.

Image
Foto: RTL

"Dane provodi radeći i družeći se s unukom, pjevam u crkvenom zboru. U poduzetništvo sam ušla nakon što su moja djeca završila školu. U svojoj trgovini radim aranžmane, heklam, radim uporabne predmete, izrađujem nakit. Volim kuhati, volim 'Večeru za 5', zanimljivo je gledati kako netko doma nešto radi i sve izgleda jako zabavno", zaključila je Đurđica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Svojoj ekipi odlučila je spraviti bezglutenski, zdravi jelovnik, i to od kukuruznog brašna, bučinih sjemenki, bukovača, piletine, pirovog brašna, bobičastog voća i rižinog brašna.

"Ne poznajem sve narminice, no jako me zanima što će od tog biti. Osoba kao da ima problema s glutenom", komentirao je Adrian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sastojci su zanimljivi, izbacila bih bukovače jer sam oko gljiva izbirljiva", dodala je Mirjana.

"Ne bih izbacila ništa, inače jedem sve, nemam problema u tome. Što je pirovo brašno, to ne znam", zaključila je Ljubica. "Rižino brašno bih volio probati, nisam nikad", zaključio je za kraj Josip.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Hoće li njezine namirnice osvojiti goste, pogledajte u novoj epizodi "Večere za 5" od 17.45 sati na RTL-u te na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

POGLEDAJTE VIDEO:Njegov kuharski autoritet je apsolutan, znanje impresivno. Kulinarski savjet chefa Gretića: 'Hladna voda na pastu? Ni slučajno'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo