Sport
Hot
Magazin
Webcafe
Voyo
Žena
FREEMAIL
Danas
Vijesti
Svijet
Crna kronika
RTL Danas
RTL Direkt
Stanje nacije
Dosje Jarak
Vrijeme
20 godina zajedno
Izbori u SAD-u
Sport
Nogomet
Rukomet
Klub boraca
Na rubu sporta
Košarka
Tenis
Ostali sportovi
Dinamo u Ligi prvaka
Hot
Zvijezde
Film
Glazba
Paparazzi
TV
Sjene prošlosti
Život na vagi
Ljubav je na selu
Superstar
Voyo
Magazin
Brak&veze
Dom&vrt
Kuhinja i recepti
Ljepota
Ljubimci
Moda
Putovanja
Roditeljstvo
Zdravlje
Životne ispovijesti
Webcafe
Astronet
Cura dana
Dnevni horoskop
Komnetar
Overkloking
Planet X
Svaštara
Vic dana
Kvizovi
Voyo
Žena
Video
Najnovije
Sanjarica
#
Posao
TENZIJE NA POSLU
/
Zaratili ste s kolegama? Stručnjakinja za Net.hr savjetuje kako izgladiti odnose
TENZIJE NA POSLU
/
Zaratili ste s kolegama? Stručnjakinja za Net.hr savjetuje kako izgladiti odnose
ZDRAVLJE NA KOCKI
/
20 najstresnijih poslova u kojima opstaju samo najjači: Je li vaš na popisu?
ZDRAVLJE NA KOCKI
/
20 najstresnijih poslova u kojima opstaju samo najjači: Je li vaš na popisu?
PROVJERITE JESTE LI MEĐU NJIMA
/
Ova četiri horoskopska znaka se najčešće upuštaju u avanture s kolegama na poslu
PROVJERITE JESTE LI MEĐU NJIMA
/
Ova četiri horoskopska znaka se najčešće upuštaju u avanture s kolegama na poslu
INDIJCI, NEPALCI, EGIPĆANI
/
Agentica za uvoz radne snage otkrila kojim se poslovima Hrvati sve manje žele baviti
INDIJCI, NEPALCI, EGIPĆANI
/
Agentica za uvoz radne snage otkrila kojim se poslovima Hrvati sve manje žele baviti
KOJU KARIJERU IZABRATI?
/
Od umjetnika do poduzetnika: Pogledajte koji je idealan posao za vas prema zodijaku
KOJU KARIJERU IZABRATI?
/
Od umjetnika do poduzetnika: Pogledajte koji je idealan posao za vas prema zodijaku
AJMO, GENIJALCI
/
Neobičan zadatak na razgovoru za posao zbunio mnoge: Znate li ga vi riješiti?
AJMO, GENIJALCI
/
Neobičan zadatak na razgovoru za posao zbunio mnoge: Znate li ga vi riješiti?
U 2025.
/
Stiže rast plaća pa su to dobre vijesti i za studente. Evo koliko će iznositi minimalna studentska satnica
U 2025.
/
Stiže rast plaća pa su to dobre vijesti i za studente. Evo koliko će iznositi minimalna studentska satnica
ZVUČI PRELAKO
/
10 najbizarnijih zanimanja: Zarađuju tisuće eura mjesečno, a sve što rade je - ovo?!
ZVUČI PRELAKO
/
10 najbizarnijih zanimanja: Zarađuju tisuće eura mjesečno, a sve što rade je - ovo?!
KAD LUKSUZ POSTANE PROŠLOST
/
Ove žene financirao je partner u potpunosti: No, što nakon prekida? Ovo je njihova priča
KAD LUKSUZ POSTANE PROŠLOST
/
Ove žene financirao je partner u potpunosti: No, što nakon prekida? Ovo je njihova priča
TIK-TOK
/
Kviz: Jesi li radoholičar ili jedva čekaš kraj smjene?
TIK-TOK
/
Kviz: Jesi li radoholičar ili jedva čekaš kraj smjene?
PAR SMJERNICA
/
Tražite posao? Stručnjak objasnio kako vam AI može pomoći da se lakše zaposlite
PAR SMJERNICA
/
Tražite posao? Stručnjak objasnio kako vam AI može pomoći da se lakše zaposlite
'VRLO PRAKTIČNO'
/
Službenici Grada Pule jednom tjedno rade online: 'Bolja organizacija privatnih i poslovnih obveza'
'VRLO PRAKTIČNO'
/
Službenici Grada Pule jednom tjedno rade online: 'Bolja organizacija privatnih i poslovnih obveza'
'MEDENI MJESEC JE GOTOV'
/
Raspitali smo se je li kraj radu od kuće. Šefovi zovu ljude: 'Vratite se u urede!'
'MEDENI MJESEC JE GOTOV'
/
Raspitali smo se je li kraj radu od kuće. Šefovi zovu ljude: 'Vratite se u urede!'
RASTURITE INTERVJU
/
Važno i uobičajeno pitanje na razgovoru za posao 'ima samo jedan dobar odgovor'
RASTURITE INTERVJU
/
Važno i uobičajeno pitanje na razgovoru za posao 'ima samo jedan dobar odgovor'
PLAKANJE OD SMIJEHA
/
Osvanuo neobičan oglas za posao konobara: Zahtjevi hrvatskog kafića su urnebesni
PLAKANJE OD SMIJEHA
/
Osvanuo neobičan oglas za posao konobara: Zahtjevi hrvatskog kafića su urnebesni
OKRUŽENA JE LUKSUZOM, ALI...
/
Dadilja za milijardere se potužila: 'Jedan posao mi je pravo mučenje'
OKRUŽENA JE LUKSUZOM, ALI...
/
Dadilja za milijardere se potužila: 'Jedan posao mi je pravo mučenje'
POMAŽU OKO SVEGA
/
Irska i dalje privlači hrvatske radnike. Čime?! Pa izvrsnim plaćama, ali ima toga još
POMAŽU OKO SVEGA
/
Irska i dalje privlači hrvatske radnike. Čime?! Pa izvrsnim plaćama, ali ima toga još
NE PROPUSTITE
/
Uzbudljive poslovne prilike u Irskoj! Dođite na Dane otvorenih vrata tvrtke Musgrave u Rijeci ili Splitu!
NE PROPUSTITE
/
Uzbudljive poslovne prilike u Irskoj! Dođite na Dane otvorenih vrata tvrtke Musgrave u Rijeci ili Splitu!
ŽELITE POSAO U IRSKOJ?
/
Ova tvrtka nudi super priliku svima koji traže novi početak! Dođite na Dane otvorenih vrata i saznajte sve iz prve ruke!
ŽELITE POSAO U IRSKOJ?
/
Ova tvrtka nudi super priliku svima koji traže novi početak! Dođite na Dane otvorenih vrata i saznajte sve iz prve ruke!
S GODINU NA TRI
/
Stranim radnicima produljit će se dozvole za boravak. Piletić: 'Oni nisu snizili cijenu rada'
S GODINU NA TRI
/
Stranim radnicima produljit će se dozvole za boravak. Piletić: 'Oni nisu snizili cijenu rada'
MANJE JE VIŠE
/
Tajna uspjeha leži u 20 posto: Kako iskoristiti Paretovo pravilo u svakodnevici?
MANJE JE VIŠE
/
Tajna uspjeha leži u 20 posto: Kako iskoristiti Paretovo pravilo u svakodnevici?
POD PRITISKOM
/
Rad uz nesnošljivu buku: Ovo je 15 poslova zbog kojih vam se povećava rizik od visokog krvnog tlaka
POD PRITISKOM
/
Rad uz nesnošljivu buku: Ovo je 15 poslova zbog kojih vam se povećava rizik od visokog krvnog tlaka
OVO JE HIT
/
Što su građani htjeli raditi kad su bili mali? Suljo: 'Htio sam biti sudija, završio sam u klaonici'
OVO JE HIT
/
Što su građani htjeli raditi kad su bili mali? Suljo: 'Htio sam biti sudija, završio sam u klaonici'
POSLODAVCI NA MUKAMA
/
Ovo je pet najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj, a nema tko raditi: 'Iščitavamo jasan trend'
POSLODAVCI NA MUKAMA
/
Ovo je pet najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj, a nema tko raditi: 'Iščitavamo jasan trend'
TREND JE JASAN
/
Ovo je 5 najtraženijih zanimanja. Poslodavci očajni, a radnici na izdisaju. Što sad?
TREND JE JASAN
/
Ovo je 5 najtraženijih zanimanja. Poslodavci očajni, a radnici na izdisaju. Što sad?
'KRIVO NAM JE'
/
Porazni rezultati ankete: Hrvati priznali da ne rade posao o kojem su sanjali kao djeca
'KRIVO NAM JE'
/
Porazni rezultati ankete: Hrvati priznali da ne rade posao o kojem su sanjali kao djeca
BRAK NA PRVU
/
Danijela o novom poslovnom programu, otkrila kako ide Filipu: 'Radi na komunikaciji'
BRAK NA PRVU
/
Danijela o novom poslovnom programu, otkrila kako ide Filipu: 'Radi na komunikaciji'
PERAČI, VRTLARI...
/
Holding zapošljava, ali ne i vas. Bacili su oko na strance, objasnili su nam i zašto
PERAČI, VRTLARI...
/
Holding zapošljava, ali ne i vas. Bacili su oko na strance, objasnili su nam i zašto
NIJE JOJ LAKO
/
Nikolini iz 'Braka na prvu' ozljeda poremetila planove: 'Idem na razne terapije'
NIJE JOJ LAKO
/
Nikolini iz 'Braka na prvu' ozljeda poremetila planove: 'Idem na razne terapije'
LJUBAV CVATE
/
Tatjana Jurić ima dečka: 'Ovaj put sam jako oprezna'
LJUBAV CVATE
/
Tatjana Jurić ima dečka: 'Ovaj put sam jako oprezna'
'SKROZ DRUGI SVIJET'
/
Robert želi raditi ono što malo tko hoće u Hrvatskoj: 'Mladi danas žele sve na gotovo'
'SKROZ DRUGI SVIJET'
/
Robert želi raditi ono što malo tko hoće u Hrvatskoj: 'Mladi danas žele sve na gotovo'
POSLODAVAC PREŠAO GRANICU
/
Hrvat bijesan na šefa: 'Ženi kasnila plaća, a on je pita što će joj novci'
POSLODAVAC PREŠAO GRANICU
/
Hrvat bijesan na šefa: 'Ženi kasnila plaća, a on je pita što će joj novci'
ALARMANTNO STANJE
/
Nesvakidašnji potez HŽ-a u potrazi za radnicima: Spremni su platiti baš sve, a ovo su uvjeti
ALARMANTNO STANJE
/
Nesvakidašnji potez HŽ-a u potrazi za radnicima: Spremni su platiti baš sve, a ovo su uvjeti
BORBA ZA SVAKOG ČOVJEKA
/
HŽ u potrazi za radnicima, odlučili se za nesvakidašnji potez: 'Javite nam se'
BORBA ZA SVAKOG ČOVJEKA
/
HŽ u potrazi za radnicima, odlučili se za nesvakidašnji potez: 'Javite nam se'
TAJNE VELIKIH MAJSTORA
/
Radite od kuće ljeti, ali vam smeta sunce? Riješite se tog problema uz ovaj trik
TAJNE VELIKIH MAJSTORA
/
Radite od kuće ljeti, ali vam smeta sunce? Riješite se tog problema uz ovaj trik
PRIJAVITE SE
/
Tražimo strastvene urednike/novinare za portal net.hr!
PRIJAVITE SE
/
Tražimo strastvene urednike/novinare za portal net.hr!
OGLASIO SE SUPRUG
/
Ecija Belošević u suzama: 'Bojala sam se hoću li preživjeti sama sa sinom'
OGLASIO SE SUPRUG
/
Ecija Belošević u suzama: 'Bojala sam se hoću li preživjeti sama sa sinom'
DOBILA JE DIPLOMU
/
Hrvatska dobila prvu menadžericu za radnu sreću! Slijedimo primjer Zapada
DOBILA JE DIPLOMU
/
Hrvatska dobila prvu menadžericu za radnu sreću! Slijedimo primjer Zapada
'JAKO SAM SRETNA'
/
Više od polovice Hrvata pod stresom je na poslu! Rješenje nudi prva direktorica za sreću. Ovo je njena uloga
'JAKO SAM SRETNA'
/
Više od polovice Hrvata pod stresom je na poslu! Rješenje nudi prva direktorica za sreću. Ovo je njena uloga
LJESTVICA SREĆE
/
Pitali smo Hrvate koliko su zadovoljni slobodnim vremenom: 'Ja sam maksimalno slobodan već 15 godina'
LJESTVICA SREĆE
/
Pitali smo Hrvate koliko su zadovoljni slobodnim vremenom: 'Ja sam maksimalno slobodan već 15 godina'
NA RUBU PONORA
/
Stručnjaci otkrivaju kako se uspješno oporaviti od izgaranja na poslu
NA RUBU PONORA
/
Stručnjaci otkrivaju kako se uspješno oporaviti od izgaranja na poslu
MOOOLIM?
/
Oglas koji se ne propušta: Traži se šetač ovih ljupkih životinja četvrtastog izmeta
MOOOLIM?
/
Oglas koji se ne propušta: Traži se šetač ovih ljupkih životinja četvrtastog izmeta
'NAVIKLI SMO NA MULJAŽE'
/
Filipinci na Platku radili bez papira. Direktor brže-bolje dao ostavku, nije se javio na naše pozive
'NAVIKLI SMO NA MULJAŽE'
/
Filipinci na Platku radili bez papira. Direktor brže-bolje dao ostavku, nije se javio na naše pozive
SVE ZA SUPRUGU
/
Nakon priloga na RTL-u, Stipi telefon ne prestaje zvoniti. Krenule su prve ponude za posao: 'Osjećam se korisno'
SVE ZA SUPRUGU
/
Nakon priloga na RTL-u, Stipi telefon ne prestaje zvoniti. Krenule su prve ponude za posao: 'Osjećam se korisno'
'LJUDI LOME PRSTE, NOGE...'
/
Iva opisala kako je raditi u tvornici na Aljasci: 'Možeš zaraditi i do 10.000 dolara'
'LJUDI LOME PRSTE, NOGE...'
/
Iva opisala kako je raditi u tvornici na Aljasci: 'Možeš zaraditi i do 10.000 dolara'
SLATKA OBEĆANJA
/
Veliki plan HDZ-a i DP-a: Prosječna plaća 1600 eura i duplo veće naknade za novorođenčad
SLATKA OBEĆANJA
/
Veliki plan HDZ-a i DP-a: Prosječna plaća 1600 eura i duplo veće naknade za novorođenčad
GOTOVO SAVRŠEN ZLOČIN
/
Blizanke osmislile plan za slobodan dan na poslu: 'Pale' su zbog jedne greške
GOTOVO SAVRŠEN ZLOČIN
/
Blizanke osmislile plan za slobodan dan na poslu: 'Pale' su zbog jedne greške
IMA I CIMERA
/
Stefan radi na kruzeru: Pokazao je kako mu izgleda kabina, a tuš je totalni hit
IMA I CIMERA
/
Stefan radi na kruzeru: Pokazao je kako mu izgleda kabina, a tuš je totalni hit
ŠPIJUNIRA LI VAS FIRMA?
/
Direktor otkrio što ne smijete raditi na poslovnom računalu: 'Upravo sam vidio snimku'
ŠPIJUNIRA LI VAS FIRMA?
/
Direktor otkrio što ne smijete raditi na poslovnom računalu: 'Upravo sam vidio snimku'
TRIK KOJI VAM TREBA
/
Niste dobili taj posao? Pošaljite ovaj e-mail i bit će vaš dok kažete keks
TRIK KOJI VAM TREBA
/
Niste dobili taj posao? Pošaljite ovaj e-mail i bit će vaš dok kažete keks
Posao | Stranica
1
Posao | Stranica
2
Posao | Stranica
3