VIKEND VATRENIH / Provjerite u kakvoj su formi svi igrači koje je Zlatko Dalić pozvao u reprezentaciju

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Vrijeme je da provjerimo kako su igrači s današnjeg popisa odigrali u vikendu iza nas

20.5.2024.
20:09
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji za malo manje od mjesec dana slijedi otvaranje Europskog prvenstva u Njemačkoj 2024. godine, a nakon svakog nogometnog vikenda možete na Net.hr-u pronaći u kakvoj su formi izabranici Zlatka Dalića.

Image
ODABRANI VATRENI /

Oštre reakcije navijača na Dalićev popis: Jedno ime su mu posebno zamjerili

Image
ODABRANI VATRENI /

Oštre reakcije navijača na Dalićev popis: Jedno ime su mu posebno zamjerili

Real Madrid je remizirao u gostima kod Villareala 4:4, iako je na poluvremenu vodio 4:1. Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić je bio u udarnoj momčadi Reala te je igrao sve do 82. minute. Osasuna je s 4:1 pobijedila Atletico Madrid, a Ante Budimir je u 84. minuti ušao u igru te se vratio nakon ozljede zbog koje ga nije bilo šest tjedana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Hrvatski reprezentativac Mario Pašalić igrao je u pobjedi Atalante protiv Leccea i osiguravanju mjesta u Ligi prvaka do 68. minute, a u 44. minuti je zaradio žuti karton. Marin Pongračić je za Lecce odigrao cijelu utakmicu. Nikola Vlašić nije sudjelovao u pobjedi Torina protiv Milana zbog ozljede. Martin Erlić je u 20. minuti napustio teren zbog ozljede, a Sassuolo je ispao iz lige i službeno porazom od Cagliarija.

Njemačka i Engleska

Manchester City je osvojio ukupno deseti naslov prvaka Premier lige, ali i šesti trofej u posljednjih sedam sezona pobjedom protiv West Hama. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol vrlo dobro je odradio cijelu utakmicu za Manchester City, a za prvaka je zaigrao i Mateo Kovačić koji je u igru ušao u 91. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

OVO JE RASPORED EUROPSKOG NOGOMETNOG PRVENSTVA

Josip Juranović je igrao 84 minute za Union Berlin koji se pobjedom 2:1 protiv Freiburga spasio i ostao u ligi.  Za Wolfsburg je cijelu utakmicu odigrao Lovro Majer u porazu od Mainza (1:3). Josip Stanišić je ušao u 82. minuti za Bayer Leverkusen, pa nakon utakmice imao ceremoniju dodjele prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van liga petice

Ivica Ivušić je sa svojim Pafosom osvojio ciparski Kup u pobjedi 3:0 protiv Omonije, a hrvatski golman je zadržao mrežu čistom kao i Dominik Livaković koji je prvi put slavio u najvećem derbiju Fenerbahcea i Galatasaraya (1:0 za Fener). Jedini Hrvat s posljednjeg popisa koji igra van starog kontinenta, Marcelo Brozović, s Al Nassrom je remizirao u derbiju protiv Al Hilala, a igrao je svih 90 minuta.

Image
Foto: Profimedia

Ove nedjelje okončana je sezona u nizozemskoj Eredivise, a Ajax je na samom kraju, u dvoboju 34. kola, odigrao 2-2 kod Vitessea. Strijelac je bio hrvatski reprezentativac Josip Šutalo što mu je bio premijerni pogodak u dresu Ajaxa. Šutalo je odigrao cijelu utakmicu za Ajax na čijoj je klupi za pričuve tijekom cijelog dvoboja sjedio Jakov Medić. Borna Sosa nije bio u igračkom kadru Ajaxa za ovaj dvoboj. U zadnjem kolu Feyenoord je kao domaćin svladao Excelsior 4-0 golovima Traunera, Lingra, Hancka i Geertruide. Hrvatski reprezentativac Luka Ivanušec za Feyenoord je zaigrao od 67. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod Rijeke se Nediljko Labrović nije proslavio, primivši u Osijeku dva pogotka, dok Marco Pašalić i Marko Pjaca nisu ni ulazili u igru. Martin Baturina i Bruno Petković također nisu nastupili za Dinamo u Koprivnici. Ivan Perišić je odradio 70 minuta za Hajduk protiv Gorice. RB Salzburg je u zadnjem kolu na svom travnjaku deklasirao LASK sa 7-1, ali to nije bilo dovoljno. Za sada već bivše prvake dva gola je zabio hrvatski reprezentativac Luka Sučić.

FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo