SPEKTAKL NA VOYO PLATFORMI / Bellator u Parizu! Magomedov traži osvetu: 'Podcijenio sam njegovu igru, bit će ovo pravi rat'

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Veliki spektakl na Voyo platformi. Od ukupno deset borbi, u onoj glavnoj će Patchy Mix braniti pojas u bantam kategoriji protiv Magomeda Magomedova

17.5.2024.
6:34
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Bellator u Parizu donosi nam u petak, 17. svibnja na Voyo platformi ukupno deset borbi i uključuje borbu između ​​Cédrica 'The Best' Doumbéa (5-1) protiv Dereka Andersona (17-4, 1 NC).

Image
SITNO ODBROJAVAMO /

Što nas čeka na Bellatoru u Parizu, novom borilačkom spektaklu na Voyo platformi

Image
SITNO ODBROJAVAMO /

Što nas čeka na Bellatoru u Parizu, novom borilačkom spektaklu na Voyo platformi

Vjerodostojni globalni fenomen debitirat će u Bellatoru i boriti se protiv veterana Bellatora koji je odradio 12 borbi pod nadimkom "Barbaric", pobjednika u tri od svoja zadnja četiri nastupa u Bellatoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponovno potpisivanje višegodišnjeg produljenja ugovora s Cedricom Doumbeom bio je jedan od naših najvećih prioriteta otkako se pridružio promociji prošle godine", rekao je CEO PFL-a, Peter Murray.

U glavnom događaju trenutni Bellatorov prvak bantam kategorije Patchy Mix (19-1) vraća se u akciju protiv Magomeda Magomedova (16-1). Mix i Magomedov obnovili su rivalstvo koje je započelo 2022. na Bellatorovom polufinalu World Grand Prixa u bantam kategoriji, turniru koji je Mix osvojio. Prethodno najavljena borba za svjetsko prvenstvo u kojoj će se suprotstaviti Usman Nurmagomedov protiv Alexandera Shabliya izbačena je iz karte zbog ozljede Nurmagomedova. Meč će biti ponovno rezerviran u bliskoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Magomedov želi uzvratiti Mixu i pripremiti tlo za borbu protiv Raufeon Stotsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Podcijenio sam njegovu igru. Pokazat ću da sam bolji borac u svim aspektima. Ovo je godina za osvetu. Osvojit ću titulu u petak i onda se želim boriti protiv Stotsa. Bit će ovo drugačija borba, pravi rat i ja sam nabrijan", rekao je ambiciozni Magomedov, ali nešto će se pitati i Mixa:

"Nije me briga jesam li se protiv svog sljedećeg borca borio jednom ili sto puta, samo želim obraniti titulu. Nema nikakve sumnje, obranit ću titulu, a Magomedova ću ponovno poslati na spavanje", poručio je Mix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz glavni i suglavni događaj, Francuz Gregory Babene (23-11) imat će priliku osigurati buduću borbu za naslov srednje kategorije pobjedom 17. svibnja protiv Nizozemca Costella Van Steenisa (14-3). Bivši olimpijac i francuski teškaš, Slim Trabelsi (6-0) vraća se u Pariz gdje je započeo svoju karijeru kao trening partner Francisa Ngannoua. Trabelsi bi se trebao suočiti sa Škotom Louiejem Sutherlandom (6-2) u teškoj kategoriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Main Card:

  • Bantamweight World Title Bout: C-Patchy Mix (19-1) vs. Magomed Magomedov (16-1)
  • Welterweight Co-Main Event Bout: Cédric Doumbé (5-1) vs. Derek Anderson (17-4, 1 NC)
  • Middleweight Contender’s Bout: Gregory Babene (23-11) vs. Costello van Steenis (14-3)
  • Featherweight Main Card Bout: Yves Landu (20-9) vs. Jonas Bilharinho (11-2-1)
  • Lightweight Main Card Bout: Archie Colgan (9-0) vs. Thibault Gouti (17-6)

Preliminary Card:

  • Heavyweight Preliminary Bout: Slim Trabelsi (6-0) vs. Louie Sutherland (6-2)
  • Lightweight Preliminary Bout: Mansour Barnaoui (20-6) vs. Yusuke Yachi (26-13)
  • Middleweight Preliminary Bout: Imamshafi Aliev (9-0) vs. Mike Shipman (15-4)
  • Women’s Featherweight Preliminary Bout: Aspen Ladd (11-5) vs. Ekaterina Shakalova (8-1)
  • Featherweight Preliminary Bout: Asael Adjoudj (7) vs. Bruno Fontes (6-0)
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo