NIJANSE ĆE ODLUČIVATI / Rijeka lovi jedini skalp koji nije uzela: 'Imamo bolju kvalitetu od Dinama, treba nam taj pobjednički gard'

Veliki korak unatrag Rijeka je napravila kada je izgubila kod Lokomotive, ali igrači danas poručuju - možda nam je baš to i trebalo

2.5.2024.
21:11
VOYO logo

Rijeka je ta koja mora jurišati po sva tri boda na Rujevici jer to je možda i zadnja šansa za naslov. Veliki korak unatrag Sopićeva momčad napravila je u prošlom kolu kada je izgubila kod Lokomotive u Zagrebu, ali igrači danas poručuju - možda nam je baš to i trebalo.

Image
DERBI NA RUJEVICI /

Dinamo održao 'Media day', igrači najavili: 'Ne idemo igrati na bod, idemo po pobjedu!'

Image
DERBI NA RUJEVICI /

Dinamo održao 'Media day', igrači najavili: 'Ne idemo igrati na bod, idemo po pobjedu!'

Rujevica još koji dan mirna prije nego što se u nedjelju pretvori u derbi grotlo. Apsolutna mobilizacija vlada čak i u stručnom stožeru, tako se priprema Radomir Đalović koji je nizao krugove s kondicijskim trenerima, dok je pred novinare stao najbolji vratar lige Nediljko Labrović. Prošlog vikenda nije mu bio dan, ali kako kaže, možda nije loše što je došao baš pred utakmicu sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Taj poraz došao kao dobra opomena, da se malo trgnemo. Imao sam osjećaj da smo malo utonuli u tu udobnost rezultata tako da nam je ovo bila samo pozitivna šok terapija. Tako da sada jedva čekamo tu utakmicu da se dokažemo i ispravimo taj poraz", rekao je Labrović.

U sjajnoj sezoni, jedini skalp koji Rijeka nije uzela, onaj je Dinama. Dva poraza i spašen bod u 88. minuti u 15. kolu - bilanca je protiv Modrih. Riječani sada vjeruju da su spremni jer svaki put je nedostajala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ta neka zrelost i odlučnost da dođeš do pobjede. Mislim da smo se dvaput povukli iza, ali sada jednostavno znamo da kao protiv Lillea moramo ići na pobjedu i ići prema naprijed i zabiti više golova", rekao je Niko Galešić.

Nijanse će odlučivati, zaključio je Labrović, no Galešić bez oklijevanja prednost daje svojim suigračima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na kraju krajeva mi imamo identičnu kvalitetu, možda čak i bolju kvalitetu od Dinama i u ovom djelu sezone još moraš pokazat to srce, taj pobjednički gard i ići po pobjedu."

Ni sam Sopić ne bi to bolje rekao. Jasno je kako se ratnički mentalitet Rijekina trenera preslikao na igrače. Protiv Dinama Rijeci ne treba ljepotica, već tri boda za povratak na vrh lige i veliki korak prema ostvarenju sna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo