MAJSTOR / Gvardiol spreman za EP: Pogledajte kakvim je golovima pogurao City prema naslovu prvaka

Image
Foto: profimedia

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol počeo je od prve minute, a trebalo mu je svega 13 minuta da zabije prvi gol za City

11.5.2024.
13:56
profimedia
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja svladali su u gostima Fulham 4-0 u prvom susretu 37. kola engleske Premier lige te su se s tom pobjedom vratili na vrh ljestvice.

Image
NAKON TRI GODINE /

Dobre vijesti za navijače Hajduka: Ivan Jurić potvrdio odlazak iz Torina

Image
NAKON TRI GODINE /

Dobre vijesti za navijače Hajduka: Ivan Jurić potvrdio odlazak iz Torina

Junak nove pobjede Manchester Cityja bio je hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol koji je postigao dva pogotka. Time je došao do brojke od četiri ligaška pogotka ove sezone uz jedan u Ligi prvaka, protiv madridskog Reala. Svih pet golova Gvardiol je postigao u posljednja 32 dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 13. minuti Gvardiol je nakon lijepe akcije s De Bruyneom te ubacivanja u gostujući šesnaesterac rutinski svladao suparničkog vratara za 1-0. Utakmica je odlučena u 71. minuti kada je zabio za 3-0. Tada je ubačenu loptu Bernarda Silva dočekao na drugoj vratnici i vrlo spretno zabio za slavlje svoje momčadi. Između toga strijelac drugog gola za goste bio je Phil Foden, dok je u 97. konačnih 4-0 postavio Julian Alvarez pogodivši s bijele točke.

Kako je u 13. minuti Gvardiol izigrao obrambenu liniju pogledajte OVDJE, a kako je u 71. minuti zabio za 3-0 pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gvardiol i Mateo Kovačić su bili u udarnoj momčadi Manchester Cityja, s tim da je Kovačić zamijenjen u 82. minuti. Uz isti broj utakmica Manchester City sada na vrhu ljestvice ima dva boda više od drugoplasiranog Arsenala.

U nastavku subote još će igrati Bournemouth - Brentford, Everton - Sheffield United, Newcastle - Brighton, Tottenham - Burnley, West Ham - Luton, Wolverhampton - Crystal Palace i Nottingham Forest - Chelsea. U nedjelju se sastaju Manchester United - Arsenal, a posljednju utakmicu kola u ponedjeljak igraju Aston Villa - Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo