'PREUZIMAM ODGOVORNOST' / Sopić nakon poraza imao žestoku poruku za igrače pa najavio derbi s Dinamom

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nakon što je u prošlom kolu izgubila na Rujevici od Dinama u derbiju sezone Rijeka je pala u veliki zaostatak od četiri boda za zagrebačkim klubom

11.5.2024.
20:09
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Varaždina u susretu su 34. kola HNL-a na svom terenu svladali Rijeku sa 3-1 (2-0).

Image
'SVIMA TO POKAZATI' /

Nakon poraza u Varaždinu igrač Rijeke na udaru: 'Njemu je nešto smiješno, hvala i doviđenja'

Image
'SVIMA TO POKAZATI' /

Nakon poraza u Varaždinu igrač Rijeke na udaru: 'Njemu je nešto smiješno, hvala i doviđenja'

Dvostruki strijelac za Varaždin bio je Domagoj Drožđek (17, 60), a jednom je mrežu gostiju pogodio Michele Šego (30), dok je jedini pogodak za Rijeku postigao Niko Janković (45).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždin je tako po prvi put ove sezone vezao dvije prvenstvene pobjede, u prošlom je kolu svladao Hajduk na Poljudu, dok je Rijeka izgubila treći dvoboj zaredom.

Nakon što je u prošlom kolu izgubila na Rujevici od Dinama u derbiju sezone Rijeka je pala u veliki zaostatak od četiri boda za zagrebačkim klubom te se praktički oprostila od borbe za naslov pa joj je najbolja prilika za trofej osvajanje Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preuzimam potpunu odgovornost za rezultat. Ja sam odlučio da igramo s ovakvim sastavom s obzirom na srijedu i finale Kupa. Nakon toga idemo u Osijek, pa nam dolazi Dinamo… Neki igrači su dosta izraubani, ali ne treba se na to vaditi. Bili smo loši, pokušali smo pritiskati, ali kada Varaždinu pokloniš dva pogotka oni se spuste u niski blok što nije lagano probiti. Znam da u svlačionici ima igrača koji misle da trebaju igrati, danas su dobili priliku, pokazali su što su pokazali i tako će biti vrednovani u budućnosti po pitanju minutaže", rekao je trener Rijeke Željko Sopić koji se dotaknuo srijede i prve utakmice finala Kupa protiv Dinama na Maksimiru.

"Sigurno će to biti drugačija utakmica. Smolčića smo željeli odmoriti, Mitrović je imao manjih problema s ozljedom. S druge strane slijedi maksimalna priprema za finale Kupa, nadam se da će nam svi biti na raspolaganju i da ćemo ući u borbu s Dinamom za trofej", zaključio je trener Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo