'Za četiri godine bit će jednako dobar kao Messi'

Brazilska nogometna zvijezda Neymar mogao bi odbiti odlazak u Europu i nastaviti svoj razvoj u Santosu , uvjeren je predsjednik kluba Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro.

27.6.2011.
20:53
VOYO logo

Neymar je nedavno izjavio da bi bio sretan da ostane u Santosu, unatoč velikom interesu Real Madrida i Chelseaja, a predsjednik njegova kluba nada se da će ga zadržati do Svjetskog prvenstva 2014. godine, kojem je domaćin upravo Brazil.

"Znam da postoje mnoge primamljive ponude, ali ja sam razgovarao s Neymarom i on je fokusiran da postane najbolji igrač svijetu i to dok još igra u Brazilu", tvrdi Ribeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovor sa Santosom vrijedi mu do 2014. godine, a klub koji ga želi u svojim redovima trebao bi Brazilcima isplatiti oko 40 milijuna eura.

"Po isteku ugovora, on će imati 23 godine, igrat će na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i može postati jedan od najvećih Brazilaca", zaključio je Ribeiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Listu onih koji smatraju da će Neymar uskoro biti jednako dobar kao i Lionel Messi upotpunio je brazilski reprezentativac iz 70-ih godine prošlog stoljeća Tostao.

"Neymar ima tehniku i vještine koje posjeduju samo najbolji igrači na svijetu. Siguran sam da će za četiri godine biti na istoj razini kao Messi", uvjeren je Tostao.

Vezani članci:

arti-201106230025006 arti-201104070751006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ŽNV
NOVA SEZONA
VOYO logo