Spektakl kakav svijet ne pamti: Ivanišević i Đoković protiv Samprasa i Federera

Teniski svijet svjedočiti će spektaklu kakvog ne pamti. Naime, od 28. studenog do 29.

30.9.2014.
16:56
VOYO logo

Uz one aktivne, na turniru će igrati i veterani među kojima i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević. IPTL je natjecanje koje se sastoji od četiri revijalna turnira koja će se od 28. studenog do 29. prosinca igrati u četiri azijska grada (Manili, Dubaiju, Delhiju i Singapuru).

U ligi će sudjelovati četiri ekipe, a borit će se za nagradni fond od 29,7 milijuna dolara. Za U.A.E. Falconse igrati će Novak Đoković, Goran Ivanišević, Richard Gasquet, Nenad Zimonjić, Caroline Wozniacki, Eugenie Bouchard i Malek Jaziri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manila Maverickse predvodi Andy Murray, a tu su još Jo-Wilfried Tsonga, Marija Šarapova, Kirsten Flipkens, Carlos Moya, Daniel Nestor i Treat Huey.

Singapore Lionse predvodi najbolja tenisačica svijeta Serena Williams, a ekipu čine i Andre Agassi, Lleyton Hewitt, Nick Kyrgios, Patrick Rafter, Tomaš Berdych, Bruno Soares i Daniela Hantuchova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ekipu Indian Aces igrati će Roger Federer, Pete Sampras, Gael Monfils, Ana Ivanović, Sania Mirza, Fabrice Santoro i Rohan Bopanna.

"Radujem se novom izazovu i nastupu u Premijer ligi", kazao je Federer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obračunu dviju ekipa igra se ukupno pet setova, po jedan u muškom singlu, muškom paru, ženskom singlu, mješovitom paru, te jedan set legendi. Pobjednik je ona ekipa koja sakupi bar tri pobjede, piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo