Hrvati imali dosta sreće u Parizu!

25.5.2012.
14:53
VOYO logo

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić postavljen je za 21. nositelja i u gornjem će dijelu ždrijeba na Roland Garrosu započeti protiv još uvijek nepoznatog suparnika iz kvalifikacija, a isti posao očekuje i Ivu Karlovića.

Ukoliko preskoči prvu prepreku Čilića izgledno u 2. kolu očekuje sraz s iskusnim Španjolcem Juanom Carlosom Ferrerom, pobjednikom iz 2003. godine. Karlović bi, pak, u drugom kolu zaigrao protiv boljeg iz meča Nijemca Floriana Mayera i Španjolca Daniela Gimeno-Travera, dok bi mu eventualni plasman u 3. kolo donio ogled sa šesterostrukim pobjednikom Roland Garrosa Rafaelom Nadalom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/t0M-CMEJzWc Ivan Dodig će na startu turnira na pariškoj zemlji za protivnika imati Nizozemca Robina Haasea, a pogled na drugu rundu nudi boljeg iz susreta Rusa Mihaila Južnija i Amerikanca Jamesa Blakea. Prvi nositelj Srbin Novak Đoković put prema četvrtom uzastopnom naslovu na Grand Slam turnirima počet će protiv Talijana Potita Staracea, a u njegovom dijelu ždrijeba 3. nositelj Švicarac Roger Federer u 1. kolu igra s Nijemcem Tobiasom Kamkeom. U donjem dijelu ždrijeba branitelj nslova i 2. nositelj Rafael Nadal za protivnika ima Talijana Simonea Bolellija, a spomenimo još i da je 4. nositelj Bitanac Andy Murray za prvog protivnika dobio Japanca Tatsumu Ita. Što se ženskog dijela ždrijeba tiče, najbolja hrvatska tenisačica Petra Martić u 1. kolu snage će odmjeriti s Nizozemkom Michaellom Krajicek, a u istom gornjem dijelu ždrijeba je i Mirjana Lučić koju očekuje težak zadatak protiv 26. nositeljice iskusne Ruskinje Svetlane Kuznjecove. Recimo da bi Martić u slučaju prolaska u 2. kolu išla na 8. nositeljicu Francuskinju Marion Bartoli. Prvopostavljena Bjeloruskinja Viktorija Azarenka otvara s Talijankom Albertom Brianti, dok je u tom dijelu ždrijeba i 3. nositeljica Poljakinja Agnieszka Radwanska kojoj je prva prepreka Srpkinja Bojana Jovanovski. Braniteljica naslova Kineskinja Li Na, koja je postavljena za 7. nositeljicu, u 1. kolu igra s Rumunjkom Soranom Cirsteom, a iz iste zemlje dolazi Alexandra Cadantu, suparnica 2. nositeljice Ruskinje Marije Šarapove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo