POMAHNITALI SUDAC POSTAO HIT NA INTERNETU: / Potpuno izgubio živce i prebio borce usred borbe

Image
Foto: Screenshot: Facebook

Na društvenim mrežama kruži zanimljiv video situacije s jednog taekwondo turnira na kojem je sudac potpuno izgubio živce i pretvorio se u - borca!

26.7.2016.
11:14
Screenshot: Facebook
VOYO logo

Da, dobro ste pročitali. Sudac se pretvorio u borca! Naime, tijekom jedne borbe sudac je htio razdvojiti dva suprostavljena taekwondo borca koji su prilično žestoko, s mnogo razmjene udaraca i bez odstojanja i distance, ušli u međusobni duel. Sudac je u jednom trenutku razdvojio borce, no jedan od njih, onaj u bijelom kimonu, je unatoč sudačkom razdvajanju krenuo prema naprijed i desnicom udario svog protivnika.

Uzeo stvar u svoje ruke

To je bio znak da sudac uzme stvar u svoje ruke i pokaže da je on šef na tatamiju. Prvo je neposlušnog borca udario desnim direktom u glavu, a nakon toga i drugog borca lijevom nogom također u predjelu glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘BIT ĆU SPREMAN’:

No, nije se na tom zadržao. Kad je srušio na pod borca u plavom kimonu, držeći onog drugog za kimono nastavio ga je napadati, ali u tom trenutku uletjeli su suci i skočili na njega kako bi ga spriječili u naumu da ga dokrajči. No, on je iskoristio prigodu i još jednom desnicom udario borca u glavu koji je pao na tatami kao pokošen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Video je postao pravi hit na internetu. Do sada je pregledan 86 tisuća puta, a broj pregleda raste iz minute u minutu. Neki Facebook korisnici misle kako je samo riječ o showu za mase, drugi pak komentiraju kako ih je sudac sve sastavio i kako je on za njih svjetski prvak. Kako bilo, video je prilično zanimljiv. Pogledajte kako je to izgledalo...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo