Hajduk slavio u Turskoj: Andrić slomio Kazahstance

Napokon malo zadovoljstva za Hajduk. Nakon vrlo blijedog izdanja i poraza protiv Austrije, Bili su na pripremama u Turskoj s 1:0 (1:0) svladali Kairat iz Kazahstana.

30.1.2012.
18:25
VOYO logo

Nema veze što se radi o momčadi iz donjeg dijela Kazahstana, pobjedi se ne treba gledati u zube. Splićani su bili svojevrsni domaćini, a igralo se na terenu hotel Rixos u kojem je Hajduk smješten. Dominirali su Splićani, posebno u prvom dijelu kada su snažnim ritmom Kairat doslovno sabili na njihovu polovicu. Nizale su se brojne prigode, a vodeći pogodak postigao je Srđan Andrić iz slobodnog udarca u 20. minuti. Bio je to precizan šut preko živog zida. Rivali iz Kazahstana nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti Blaževića, a imali su tek jedan korner. Za Hajduk je nakon sedam godina zaigrao Mato Neretljak i odmah je obrana dobila na čvrstini. U nastavku su gosti pokušavali izjednačiti, ali Hajduk nije dopustio iznenađenje te je čak i propustio neke prigode za sigurnije vodstvo.

Krasimir Balakov nije koristio braću Sharbini i Marija Maloču, a igrali su Blažević (od 87. Stipica) - Barišić, Andrić (od 83. Milović), Neretljak, Lima – Andrijašević (od 75. Obšivač) – Gabrić (od 75. Tomaš), Ozobić, Kiš (od 55. Vuković), Caktaš (od 83. Kukoč) – Vukušić (od 63. Lendrić).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo