VIDEO / Hrvanje je zabranjeno u boksu? Kinez koji je ušao u ring s Japancem smatrao je drugačije...

Image

Kimuru je primio za noge i bacio na pod ringa dok mu je glava bila usmjerena okomito prema dnu.

6.4.2022.
14:30
VOYO logo

Profesionalni japanski boksač Sho Kimura nokautiran je u borbi s kineskim celebrityjem Xuan Wuom. Wu je na kraju pobijedio u borbi na pomalo spektakularan, ali i svakako ilegalan način.

Kimuru je primio za noge i bacio na pod ringa dok mu je glava bila usmjerena okomito prema dnu. Internetska je zvijezda u boksačkom meču isprobao hrvački potez, a najbizarnija činjenica jest što je na kraju - pobjedio borbu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kineski celebrity je kickboxer i bivši sanda borac. Zaradio je priznanja u nekoliko amaterskih turnira i poznat je po nabrijavanju svojih borbi na društvenim mrežama, u stilu Jakea i Logana Paula.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objašnjenje Wuove pobjede leži u tome da su se pola sata prije početka borbe promijenila pravila. Ipak, Japanac je za to saznao tek kad se borba završila, a Wu je nakon borbe rekao:

"I dalje vam trebaju pravila da se Kina bori s Japanom? Ne mogu spavati ako ne umre! Čini se kako i dalje postoje mnoge kineske izdajice koje podržavaju Japance. Ovo je Kina, zauvijek Kina," rekao je u nacionalističkom stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo