1. Priprema
Oveća lubenica, slavina i nož za guljenje
![Image](https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/c6b98b50-92ba-11eb-9a77-0242ac120012/v/42bc9a34-9d0c-11eb-a404-cedfb09875dd/1280x1280-42bcbbf4-9d0c-11eb-8f97-cedfb09875dd.webp)
1. Operite lubenicu i obrišite je 2. Sa svakog kraja odrežite oko 2, 3, cm. Pacite da odrežete dovoljno da može stajati, a opet ne previše da bi se raspala 3. Izdubite ju žlicom paveći pritom da ostavite oko 5 cm mesa pri dnu, kako biste mogli staviti slavinu. Izvađeno meso sačuvajte za omiljene koktele i napitke kojima ćete napuniti bačvu 4. Nožem za guljenje pažljivo napravite rupu u kori za slavinu, cca 5 – 8 cm iznad dna. Možete ju nabaviti u prodavaonicama pribora za pivare i vinare. Možete se poslužiti nekom plastičnom s kartona vina. No morat ćete joj dodati cjevčicu kako bi dovoljno duboko prodrla 5. Napunite bačvu ohlađenim ljetnim koktelom. Najjednostavije vam je izmiješati votku i unutrašnjost lubenice u blenderu i dodati listić svježe metvice Možete se poigrait i uređivanjem te gulilicom pažljivo urezati male linije koje imitiraju obruče bačve
Watermelon.org/Magazin.hr