Ni zaštita ne pomaže / Kako udara Canelo: Poznati bloger testirao snagu udaraca boksačkog šampiona, posljedice su bile zapanjujuće

Image
Foto: screenshot YouTube

Da je predodređen za boks shvatio je s 14 godina kada je nokautirao odraslog čovjeka u ringu

7.4.2022.
9:04
screenshot YouTube
VOYO logo

Meksikanac Saul 'Canelo' Alvarez jedan je o najboljih boksača na svijetu, a nedavno je demonstrirao svoju moć na neobičan način. Naime, poznati bloger Large je odlučio testirati koliko jako meksički šampion udara.

Posjetio ga je u San Diegu gdje Alvarez trenira kako bi demonstrirali snagu Canelovu snagu udaraca. Large je imao zaštitu na sebi, a Meksikanac je oprobao desetak udaraca u tijelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bloger je relativno dobro podnio batinanje no udarci su ostavili posljedice što je Large sam potvrdio na društvenim mrežama na kojima je objavio post koji pokazuje da je mokrio krv nakon ovog snimanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Hvala Canelo', napisao je Large koji radi za Barstool Sports. Inače, Canelo Alvarez glasi za jednog od najopakijih udarača u svijetu boksa. Jedno je vrijeme držao titule u četiri kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je predodređen za boks shvatio je s 14 godina kada je nokautirao odraslog čovjeka u ringu.

'Imao sam 14 godina, a taj čovjek je imao 30,35 godina', odgovorio je Alvarez jednom prilikom na pitanje o svom prvom nokautu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo